(Android/iOS) Thetan Arena: Survival MOBA κωδικοποιεί άπειρους κρυστάλλους
Mar 12, 2022 0:13:55 GMT -5
Post by geochamonetjarl on Mar 12, 2022 0:13:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Thetan Arena: Survival MOBA ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Thetan Arena: Survival MOBA IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοποιεί άπειρους κρυστάλλους ▞▞▞
▞▞▞ Thetan Arena: Survival MOBA 2022 version ▞▞▞
το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό αν το πάρετε ως έχει, αλλά αν σκοπεύετε να αγοράσετε έναν ήρωα NFT χωρίς φίλους για να παίξετε, τότε μείνετε στο διάολο μακριά. το matchmaking είναι γελοίο, για να μην αναφέρουμε τους τυχαίους συμπαίκτες που μόλις και μετά βίας ξέρουν τι κάνουν, αν έχεις ανθρώπους παίκτες, αφού υπάρχουν ΠΟΛΛΑ bots. θα χάσετε περισσότερα χρήματα από όσα βγάζετε.
Το gameplay μέχρι στιγμής πολύ καλό. Ωστόσο, δεν μου αρέσει ολόκληρη η εναλλαγή της λειτουργίας παιχνιδιού.
Είναι καλό τώρα μόνο ένα πράγμα που οι αρχικοί ήρωες δεν είναι αρκετά ισχυροί. Υπάρχει μόνο μία επιλογή. Έμεινε για να αγοράσει και να παίξει χαρακτήρες.
Απολάμβανα το dis παιχνίδι μέχρι την τελευταία ενημέρωση. Όταν ψάχνω για έναν αγώνα, ξαφνικά φαίνεται ότι είμαι εντελώς διαφορετικός παίκτης και μου αφαιρούνται 25 πόντους μόλις τελειώσει ο αγώνας Δεν μπορώ καν να σταματήσω το παιχνίδι.
Thetan Arena: Survival MOBA Akčné hroo
Διασκεδαστικό παιχνίδι ειδικά για παιχνίδι και κέρδος, αλλά εξακολουθεί να έχει τα σφάλματα του το joystick μου κίνησης έχει το δικό του μυαλό και ο συνδυασμός του να μένεις έκπληκτος και να ρουφήξεις στη μαύρη τρύπα είναι op, κατά τη γνώμη μου, επίσης οι τιμές των χαρακτήρων είναι απότομες
Thetan Arena: Survival MOBA Akčné lbjk
Αγόρασα κοινή κάρτα non gTHC σε ένα κατάστημα αυτού του παιχνιδιού, όχι στον ιστότοπο. Αλλά δεν έχω τίποτα, και το έχω ήδη πληρώσει, είμαι πραγματικά απογοητευμένος, ελπίζω να διορθωθεί σύντομα
Υπέροχο παιχνίδι που μαθαίνει ακόμα. Το P2E είναι το μέλλον
Ωραίο παιχνίδι αλλά κολλάει πολύ συχνά. Μερικές φορές προσπαθώ να παίξω και μου απαγορεύει να λέω ότι έφυγα από προηγούμενο παιχνίδι (δεν έφυγα, απλώς χάλασε). Άλλες φορές δεν με αφήνει να παίξω λέγοντας ότι είμαι ήδη σε αγώνα.
Μόλις ενημερώθηκε το παιχνίδι. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον ελεγκτή. Δεν μπορεί να περπατήσει ταυτόχρονα όταν επιτίθεται. Παρακαλώ εξετάστε το.
Η λειτουργία σου Superstar... Star spwan μόνο στην εχθρική περιοχή... παρακαλώ διορθώστε ότι... το αστέρι πρέπει να αναβλύζει στη μέση. όχι σε εχθρική βάση
Καλό παιχνίδι, αλλά δεν παίρνετε τους πόντους για ασίστ, όπως αν έχω 10 ασίστ και 0 σκοτώσεις το σκορ μου θα είναι -7 ή κάτι τέτοιο, αυτό είναι που μισώ στο παιχνίδι. παρακαλώ διορθώστε
Thetan Arena: Survival MOBA Δράση swcf
Η εφαρμογή σας είναι χάλια.. μέχρι καθυστερημένη.. χάσιμο χρόνου.. δεν αξίζετε κανένα αστέρι.. ή καλή βαθμολογία.. οι εφαρμογές σας είναι.bull####t.. κάθε ενημέρωση που κάνετε είναι ανοησία.. πώς μπορούμε να κερδίστε εάν το παιχνίδι σας καθυστερεί.. απλά χάσιμο χρόνου.. διαγράψτε τις εφαρμογές σας που φτιάχνετε...
Thetan Arena: Survival MOBA Aksyon xkq
Υπάρχει ένα σφάλμα στα Present Boxes όταν πλησιάσεις πολύ δεν μπορείς να το πετύχεις, Και πληρώνεις για να κερδίσεις btw, έχω πολλούς αγώνες όπου οι ήρωες gTHC είναι 3 φορές καλύτεροι από τους προεπιλεγμένους ήρωες που παίρνετε από την αρχή του παιχνιδιού, οι παίκτες θα πρέπει να είναι αντιστοιχίζονται με τις αντίστοιχες αντιστοιχίες τους, όπως ήρωες gTHC σε ήρωες gTHC και όχι αντιστοίχιση μη gTHC σε gTHC, εν ολίγοις, η αντιστοίχιση que έχει σπάσει.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά αντιμετωπίζω πολλά σφάλματα σήμερα, όπως: κόλλησα στην οθόνη φόρτωσης ή εξαφάνιση του κουμπιού εξόδου και ακύρωσης.
Χαίρομαι που αυτό το παιχνίδι έχει βελτιωθεί από την προηγούμενη φορά. Όχι πια αποσύνδεση. Καλός.
Το ίδιο θέμα ασταθής καθυστέρηση δεν λειτουργεί το παιχνίδι.
ήταν διασκεδαστικό.. αλλά παρακαλώ διορθώστε το σφάλμα στην άμυνα του πύργου όταν κολλήσατε κοντά στον πύργο αφού σκοτώσετε το ρομπότ. Δεν μπορείς να κινηθείς, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις καμία δεξιότητα... απλά περιμένεις μέχρι να σε σκοτώσει κάποιος άλλος. είναι πραγματικά ενοχλητικό.και επηρεάζει όλο το παιχνίδι.
Thetan Arena: Survival MOBA Ação ori
Επικό παιχνίδι ελπίζω να το έπαιξαν περισσότεροι άνθρωποι
Φοβερά γραφικά και χειριστήρια στο παιχνίδι. Το παιχνίδι για να κερδίσετε ανταμοιβές είναι επίσης καλό!
Διορθώστε το. Επανασυνδέστε τον παίκτη στο παιχνίδι όταν υπάρχει πρόβλημα σφάλματος/γραμμής εφαρμογής. Αυτό συμβαίνει κατά την εισερχόμενη κλήση. Δεν μπορώ να επανασυνδεθώ όταν η εφαρμογή κλείνει ξαφνικά. Και πρέπει να περιμένω... Αγορά Δεν υπάρχει τίποτα να αγοράσετε με πόντους. Χωρίς κουτί, χωρίς αναβάθμιση χαρακτήρων. Παίζω αυτό το παιχνίδι όχι για το crpto. Είμαι gamer.
Πολύ διασκεδαστικό και εύκολο να μεταβείτε
Θα ήταν διασκεδαστικό αλλά άβολο. Πρέπει να κλείσετε το παιχνίδι και να ανοίξετε ξανά για να κάνετε ουρά. Ο χαρακτήρας του κυνηγετικού όπλου είναι επίσης ένα αστείο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει άλλους χαρακτήρες σε εύρος. Χρειάζεται πολλή εξισορρόπηση. Έχει αξιοπρεπείς δυνατότητες για κλώνο brawl stars.
Διασκεδαστικό παιχνίδι, ωστόσο φαίνεται να υπάρχουν πολλά σφάλματα. Ακριβώς όπως παίζω online, το παιχνίδι δείχνει ότι ο φίλος μου είναι εκτός σύνδεσης, παρόλο που δεν είναι.
Όπως υποσχέθηκα, θα το βαθμολογήσω με 5 αστέρια όταν διορθωθεί η αντιστοίχιση εύρεσης.=) Ωραία ενημέρωση σήμερα
Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που δεν δίνουν σημασία στα ελαττώματα και δεν δίνουν αντιεπαγγελματικές και προκατειλημμένες υψηλές βαθμολογίες σε αυτό το παιχνίδι. Ίσως επειδή είναι Δωρεάν για να κερδίσετε ε! Η πρώτη μου εντύπωση: 1.) Καθόλου κακό παιχνίδι, όμορφα σχεδιασμένο. 2.) Το PvP matchmaking δεν είναι και τόσο εντυπωσιακό. Γιατί τις περισσότερες φορές, παίκτες χαμηλού βαθμού μάχονται με υψηλότερους ήρωες με καλύτερους ήρωες. Διορθώστε αυτό το άδικο σύστημα. 3.) Η στόχευση δεξιοτήτων είναι κακή. Μπορείτε να χτυπήσετε τον εχθρό μόνο εάν ο χαρακτήρας σας τον αντιμετωπίζει. Ο στόχος διορθώστε το!
Διασκεδαστικό, αλλά καθυστερεί πολύ συχνά, παρόλο που η σύνδεσή μου είναι ωραία. Διορθώστε παρακαλώ. Ισορροπήστε το matchmaking.
Παίζοντας αυτό το παιχνίδι είναι σαν να είμαστε μέρος της επανάστασης του metaverse και σκέφτηκα ότι πρέπει να παίξετε αυτό το παιχνίδι εκτός από απλά να παίζετε FF, PUBG και COD. Αυτό το παιχνίδι είναι κυριολεκτικά πληρωμένο κρυπτονόμισμα. Και δεν χρειάζεται να παρουσιάσω την αγορά κρυπτογράφησης. Τελευταία γραμμή για αυτό το παιχνίδι "Just Outstanding"
Διασκεδαστικό παιχνίδι, δύσκολο να κερδίσεις χρήματα ως δωρεάν παιχνίδι. Το μόνο που θα άλλαζα είναι ότι αν είσαι ο MVP μιας ομάδας που χάνει, δεν πρέπει να χάσεις τόσα τρόπαια όσο η υπόλοιπη ομάδα
Η εφαρμογή είναι καλή και διασκεδαστική στο παιχνίδι, το μόνο πρόβλημα που με απασχολεί είναι ότι παίρνει πολύ χρόνο στον αγώνα, με αποτέλεσμα να πρέπει να επανεκκινήσετε την εφαρμογή για να βρείτε έναν αγώνα, αλλά μέχρι στιγμής η εφαρμογή είναι καλή, αλλά είναι κάπως άδικο για εκείνα τα τιτιβίσματα που έχουν έναν θρυλικό ήρωα που μάχεται μαζί μας που έχουμε μόνο ελεύθερους ήρωες.
Άδικη μηχανική (σύστημα matchmaking-ranking), αδύνατο να πάρεις το χάλκινο 1 για f2p player, bugs κλπ. Δεν συνιστάται να παίξεις μέχρι να το φτιάξουν. Μπορείτε να με ευχαριστήσετε αργότερα
Χρειάζομαι πραγματικά ενημερώσεις, γενικά χειρότερα από τα brawl stars και τα Pokémon moba, αλλά υπάρχει δυνατότητα, η ιδέα του moba εξακολουθεί να είναι ενδιαφέρουσα
Πολύ ωραίο παιχνίδι! Δυστυχώς χωρίς να ξοδέψετε, δεν θα κερδίσετε ποτέ! 4000 τρόπαια είναι απλώς αδύνατο με τους κανονικούς ήρωες. Οι άνθρωποι που παίζουν τόσο σκληρά αξίζουν τα κέρματα θήταν τους σε οποιοδήποτε επίπεδο! Δεν θα αντέξεις αν δεν χαμηλώσεις το επίπεδο απόσυρσης! Ο κόσμος θα κουραστεί.
Είναι καλό παιχνίδι, αλλά μερικές φορές η δημιουργία αγώνων δεν είναι ισορροπία
20 Billion Wives Опуштене iqj
Το χειρότερο παιχνίδι που έπαιξα ποτέ, για κάθε αγώνα χρειάστηκαν έως και 2 λεπτά για να βρείτε έναν αγώνα, και αν σκοπεύετε να κερδίσετε χρήματα, απλά ξεχάστε το, μέχρι να είστε επαγγελματίας παίκτης και να έχετε καλούς συμπαίκτες, έχοντας έναν καλό συμπαίκτη και μετά βίας κατάφερα να φτάσω στο χαλκό 5, και τώρα μου φαίνεται αδύνατο να φτάσω στο χάλκινο 1, απλά χάσιμο χρόνου, μάλλον παίξε brawl stars αν παίζεις για απόλαυση. Είναι απλώς ένα φτηνό αντίγραφο των brawl stars, που προσέλκυαν παίκτες δίνοντας ψεύτικα χρήματα
Το χειρότερο παιχνίδι ποτέ ήθελαν να βάλουν δύσκολα ρομπότ, δεν μας κάνουν να κερδίσουμε το παιχνίδι, απλά λεηλατούσαν χρήματα από εμάς, κράτησαν ειδική εκδήλωση για να παίξετε αυτό το γεγονός, πρέπει να ξοδέψετε χρήματα ποιος είναι ο λόγος να κερδίζετε χρήματα όταν επενδύουμε μέχρι τώρα δεν έχω κερδίσει τίποτα αυτό το παιχνίδι πρέπει να απαγορεύσει εάν αυτό το παιχνίδι κυκλοφόρησε στην Ινδία, θα κατέθεσα μια υπόθεση και θα τους έσερνα στο δικαστήριο, φροντίζοντας να μην επενδύσετε σε αυτό….
Κάποτε ήταν υπέροχα, αλλά οι μέρες έχουν περάσει και το matchmaking είναι ανισόρροπο. Έχετε πάντα έναν εχθρό αγοραστή σε χαμηλή κατάταξη. Και, επίσης, η συνδεσιμότητα του παιχνιδιού pls διορθώστε γιατί πρέπει να συγχρονίζουμε συνεχώς.
Αυτό το παιχνίδι έχει αργή ανίχνευση στο Διαδίκτυο. Το δίκτυό μου είναι σταθερό, στο κύριο μενού το ping μου είναι 98ms, αλλά όταν έρθει στο παιχνίδι θα πέσει σαν μέγιστο og 1000ms. Μερικές φορές, όταν είμαι στο παιχνίδι, η καθυστέρηση με σπρώχνει στο πεδίο της μάχης και πεθαίνω. Αυτό το παιχνίδι χρειάζεται πραγματικά βελτίωση.
Θα ήταν καλύτερα αν υπάρχει 0 αστέρι σε αυτό, είναι τόσο άδικο όταν παίζω κοντά στο χάλκινο που απαγόρευσαν τον λογαριασμό μου! Γιατί αυτό? Συνιστώ αυτό το παιχνίδι σε όλους τους φίλους μου και αυτό είναι που πήρα; Αυτή είναι η πραγματική φύση όλων των ελεύθερων κερδών; Όταν κερδίζεις χωρίς να αγοράσεις τίποτα, σε κλείνουν! Δεν έφυγα από το παιχνίδι, το τελείωσα παρόλο που ο ήρωάς μου δεν κινούνταν λόγω ακραίων καταγραφών και μετά με απαγόρευσαν! Ότι το cue bronze 2 με έναν ήρωα εκκίνησης ωραίο υπέροχο παιχνίδι ποτέ!
Κάθε φορά που το παιχνίδι τελειώνει, μπορούμε να επιλέξουμε είτε να επιστρέψουμε στην αρχική σελίδα είτε να παίξουμε ξανά, αλλά το πάτημα ενός από τα κουμπιά θα σταματήσει το παιχνίδι με αποτέλεσμα να κλείσουμε την εφαρμογή και να την επανεκκινήσουμε. Διορθώστε το σφάλμα.
Το παιχνίδι είναι πολύ, πολύ βαρετό γιατί κερδίζεις νωρίς στο παιχνίδι και μπορείς να πας μερικά βήματα παραπέρα και να μαζέψεις νομίσματα, αλλά μετά από αυτό, αν χάσεις σε παιχνίδια με αδύναμους παίκτες, μπορείς να επιστρέψεις εκεί που ξεκίνησε το παιχνίδι . Επιστρέψτε και παίξτε ξανά με τους νεοφερμένους και θα χάσετε, after10level παίζω ακόμα με αρχάριους. Εν ολίγοις, δεν μπορείτε να αναβαθμίσετε το παιχνίδι με τα νομίσματα που έχετε συγκεντρώσει και να μείνετε στο ίδιο αρχικό στάδιο μέχρι να κουραστείτε και να μην έχετε πλέον την υπομονή να παίξετε. Μου αρέσει να παίζω αυτό το παιχνίδι προς το παρόν... Έχω μια μικρή ερώτηση για τους προγραμματιστές... Αν είμαι νεκρός στο παιχνίδι και θα χρειαστεί να περιμένω για "respawn" 10 δευτερόλεπτα, λαμβάνω την ειδοποίηση αδράνειας που είναι ενοχλητική και άχρηστη. Μπορείτε να βάλετε έναν όρο για να αποφύγετε την αποστολή αυτών των ειδοποιήσεων σε περίπτωση που ο χρήστης βρίσκεται στο "Respawn"; Ευχαριστώ